Perziken salade

Voor 4 personen

Voor de vulling

200 gram gemengde (baby)sla
50 gram geitenkaas
twee perziken
12 walnoten

Voor de crumble

twee eetlepels balsamico
twee eetlepels extra vierge olijfolie
één eetlepel honing

Bereiding

Was de sla en doe het in een grote schaal. Verhit een grillpan op hoog vuur en spray de pan in met olie of druppel wat olie in de pan, als hij echt goed heet is. Grill de perziken met de gesneden kant naar beneden in ongeveer twee minuten totdat ze grillstrepen krijgen.

Maak de vinaigrette door alle ingrediënten van de dressing goed door elkaar mixen en te kloppen totdat het een vinaigrette is. Schep de sla vervolgens voorzichtig om met de vinaigrette. Verdeel de perziken over de salade, samen met de geitenkaas en de walnoten. Eet smakelijk!

Wilt u meer weten over de perziksalade van Cook@home? Neem dan gerust contact met ons op

Scroll Up